pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

gdje nas ima?

Kaufland
Interspar
Konzum
Plodine
KTC

ili u tvom omiljenom kafiću

Dani piva u Daruvaru

Program za Dan nezavisnosti započinje u petak 17.05.2019. u 18.00 sati u prostoru Dvorca Janković, a nastavlja se u subotu 18.05. od jutarnjih sati na glavnom gradskom trgu u Daruvaru uz niz ostalih cjelodnevnih zabavnih događanja za cijelu obitelj.

Ovogodišnja dvodnevna manifestacija Dani piva održat će se 17. i 18.05.2019., te će okupiti više od 40-tak craftera iz cijele Hrvatske. S obzirom da su domaći nezavisni pivari međusobno vrlo povezana zajednica, kojima upravo njihova nezavisnost predstavlja najveću vrijednost, te kontinuirano bilježe sve veći broj članova, i ove će se godine u sklopu Dana piva održati Festival malih nezavisnih pivara Hrvatske pod nazivom ‘Dan nezavisnosti’, a unutar kojeg će biti organizirano nekoliko predavanja i panel rasprava čiji će glavni naglasak biti na kolaboracijama i postojećem Zakonu o trošarinama.

Pivari će nakon toga posjetiteljima ponuditi i prezentirati svoja piva, pa će tako struka i publika imati priliku na jednom mjestu upoznati i kušati čak 70-tak različitih domaćih craft piva. Program započinje u petak 17.05.2019. u 18.00 sati u prostoru Dvorca Janković, a nastavlja se u subotu 18.05. od jutarnjih sati na glavnom gradskom trgu u Daruvaru.

17.05. PETAK – DVORAC GROFA JANKOVIĆA

Festival piva Malih Nezavisnih Pivovara – ulaz se naplaćuje 50,00kn

I ove će se godine u sklopu Dana piva održati Festival malih nezavisnih pivara Hrvatske pod nazivom ‘Dan nezavisnosti’, a unutar kojeg će biti organizirano nekoliko predavanja i panel rasprava čiji će glavni naglasak biti na kolaboracijama i postojećem Zakonu o trošarinama.

Pivari će nakon toga posjetiteljima ponuditi i prezentirati svoja piva, pa će tako struka i publika imati priliku na jednom mjestu upoznati i kušati čak 70-tak različitih domaćih craft piva. Program započinje u petak 17.05.2019. u 18.00 sati u prostoru Dvorca Janković
Čak 70 različitih craft piva na jednom mjestu!

18.05.2019. DANI PIVA U DARUVARU

Program Dana piva upotpunit će i niz ostalih cjelodnevnih zabavnih događanja za cijelu obitelj. U dnevnom dijelu programa uz DJ glazbu goste će zabavljati daruvarski Boogie Woogie Combo band, za djecu će biti organiziran cjelodnevni Kutak u kojem će najmlađi posjetitelji moći isprobati akrobatiranje na svili, ringu i hammocku, a uz facepainting imat će priliku naučiti žonglirati s tanjurima. Interaktivni cirkuski nastup obogatit će akrobatska koreografija na zračnom ringu, animatori i hodači na štulama, te žongliranje sa vatrenim rekvizitima.
Dodatnu dozu smijeha posjetiteljima će zasigurno priuštiti i stand up nastupi komičara.

Vrhunac programa bit će nastup Lidije Bačić čiji koncert započinje na daruvarskom trgu u 21 sat.

GRADSKI TRG DARUVAR – besplatan ulaz

9.00 Sajam cvijeća
Sajam tradicionalnih gastro proizvoda iz kontinentalnog dijela Hrvatske

10.00 Nastup Daruvarske mažoretkinje
10.00 Street Art Performance: hodači na štulama, facepainting, kutak za djecu
11.00 Nastup Boogie Woogie Combo benda (pozornica)

16.30 Nastup Daruvarske mažoretkinje
17.00 Nastup akrobata na ringu i svili
17.30 Street Art Performance: hodači na štulama, facepainting, kutak za djecu
18.00 Stand up nastup (Marko Dejanović i Goran Vinčić)
20.00 Žongleri s vatrom
21.00 Koncert Lidija Bačić

TIJEKOM CIJELOG DANA:
• STAROČEŠKO PIVO NA ŠANKU DUGAČKOM 20 M
• TORTA OD STOUT PIVA 5th ELEMENT by gastro blogerica Marina Obradović – Priče jedne kuhače
• BARBAQ FOOD TRUCK – ponuda mesa iz smokera

Vidimo se!

Pivili!

POSJETI NAŠ NOVI WEBSHOP I NARUČI 5TH ELEMENT ONLINE! KLIKNI OVDJE >